Kerjaya

Kerjaya

I need help with my freedom of speech persuasive essay reddit essay help college admission essay help 98052

cloud mining reviewBagaimana menjadi perancang kewangan Islam profesional? Berminat untuk membantu lebih ramai ahli masyarakat celik wang dan mengamalkan perancangan kewangan berhemah?

Men’s Los Angeles Rams Nike Navy Blue Legend Icon Performance T-Shirt, cheap jerseys,cheap nfl charms zales, cheap jerseys,2015 new designs blank baseball jerseys wholesale., wholesale jerseys, Cheap Jerseys free shipping

Sektor perkhidmatan kewangan diberikan tumpuan khusus dalam Economic Transformation Programme dan merupakan salah satu daripada 8 bidang ekonomi utama nasional. Kerajaan menggalakan lebih ramai profesional terlibat dalam bidang ini untuk menyediakan masyarakat kepada ekonomi berpendapatan tinggi. Selari dengan permintaan dan keperluan masyarakat, kerajaan mempromosikan Malaysia sebagai hub perkhidmatan kewangan berasaskan Syari’ah. Ini menunjukkan bahawa peluang yang meluas dalam bidang ini untuk mereka yang ingin memulakan kerjaya sebagai perancang kewangan.

Kami membuka peluang kepada anda yang berminat untuk menyertai kami sebagai perunding kewangan. Latihan dan panduan untuk menjadi perancang kewangan Islam akan diberikan.

Sertai perunding kami dan binalah kerjaya anda bersama kami. Hubungi kami untuk keterangan lanjut.

Hubungi Kami